Roviniete.ro

Situatia traficului rutier in tara – joi 9 decembrie

Postat de: admin pe 9 Decembrie 2010 13:31

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora (12.30) nu sunt semnalate drumuri nationale cu circulatia blocata.

Pe unele sectoare de drumuri nationale afectate de alunecari de teren, se deruleaza lucrari de consolidare si de refacere a partii carosabile si, din acest motiv, traficul rutier este usor ingreunat. Cele mai importante dintre acestea sunt:

- DN 1, la kilometrul 94+350 de metri, intre localitatile Campina si Cornu, in judetul Prahova, pe sensul catre Ploiesti;

- DN67, in judetul Valcea, tronsonul Costesti – Negrulesti;

- DN73 C, in zona Godeni, judetul Arges;

- DN73 D Pitesti – Suslanesti, in judetul Arges;

- DN15, in judetul Harghita, la Tulghes;

- DN66 Bumbesti (judetul Gorj) – Aninoasa (judetul Hunedoara).

Important de retinut este si faptul ca, in scopul construirii pasajului superior pentru Autostrada Arad – Timisoara, traficul rutier pe DN69 este, pana la finalizarea lucrarilor, oprit intre kilometrii 55+600 metri si 56+200 metri( in judetul Arad), circulatia auto desfasurandu-se, provizoriu, pe o varianta de serviciu.

Reamintim ca incepand de astazi, de la ora 20.00, va intra in vigoare o atentionare meteorologica, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, valabila pana maine, 10 decembrie, la ora 12.00. Potrivit acesteia, in toate regiunile tarii, vantul va prezenta intensificari temporare, cu viteze ce vor depasi la rafala 70- 75 km/h, indeosebi in sudul si estul tarii. In nord, centru si est, precum si in zonele montane va ninge local viscolit. In regiunile vestice ploile se vor transforma in ninsori inca din aceasta dupa-amiaza

Pentru evitarea implicarii in accidente rutiere grave, Centrul INFOTRAFIC le recomanda participantilor la trafic sa circule cu viteza redusa si adaptata permanent la conditiile de drum si vizibilitate iar, inaintea plecarii in calatorie, sa se informeze cu privire la traseul ales, precum si despre conditiile meteo-rutiere prognozate pentru zona tranzitata.

Centrul INFOTRAFIC

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.