Roviniete.ro

Atentie soferi! Actiuni ale politiei rutiere in Bucuresti intre 13 si 24 decembrie

Postat de: admin pe 13 Decembrie 2010 09:09

Politia Romana va detasa 80 de politisti, de la serviciile teritoritale de Politie Rutiera din tara, la Brigada Politiei Rutiere din Bucuresti, pentru asigurarea desfasurarii unui trafic rutier fluent si sigur in Capitala. Detasarea politistilor se va face cu sprijinul Primariei Capitalei.

Masura dispusa de Politia Romana, prin Directia Rutiera, pentru perioada 13-24 decembrie a.c., vine ca urmare a analizei situatiei operative din anii anteriori si urmareste asigurarea unui trafic rutier fluent si sigur in perioada premergatoare sarbatorilor de iarna.

Cei 80 de politistii detasati de la structurile Politei Rutiere din tara vor actiona impreuna cu politistii rutieri din Capitala in special in punctele cu risc ridicat de accidente, in zona centrelor comerciale si la orele cu trafic intens pentru fluidizarea circulatiei, prevenirea blocajelor rutiere si a evenimentelor negative.

Specialistii Politiei Rutiere analizeaza permanent dinamica traficului rutier si, in functie de problemele care apar, vor fi mobilizate echipaje de politie rutiera pentru asigurarea desfasurarii in conditii optime a traficului rutier.

Detasarea politistilor rutieri s-a facut cu sprijinul Primariei Capitalei care a asigurat cazarea si masa politistilor.

Centrul de informare si relatii publice

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.