Roviniete.ro

Bucuresti: Suspecti de furt de carburant, arestati

Postat de: admin pe 15 Decembrie 2010 16:19

Doi barbati au fost surprinsi in flagrant de politisti in timp ce incercau sa sustraga combustibil dintr-un autoturism parcat. De asemenea, acestia sunt suspectati ca foloseau un autoturism cu numerate furate pentru a alimenta la benzinarii si a nu plati contravaloarea carburantului.

In noaptea de 13 spre 14 decembrie a.c., o echipa formata din politisti ai Sectiei 3 Politie, Compartimentul Furturi din Autoturisme, in timp ce actiona pentru prevenirea si combaterea furturilor din auto, a surprins doi tineri care incercau sa sustraga combustibil din rezervorul unui autoturism.

Tinerii au fost somati de catre politisti, moment in care au incercat sa isi asigure scaparea parasind zona cu ajutorul unui autoturism. Politistii au pornit in urmarirea autoturismului, iar cu sprijinul unei echipe de siguranta publica, aflata in serviciul de patrulare, au reusit blocarea acestuia in trafic, pe Bulevardul Decebal din municipiu.

Ocupantii autoturismului au fost condusi la sediul unitatii de politie unde au fost identificati ca fiind S. Alin si C. Iustin, ambii de 27 ani, din Craiova.

In urma controlului autoturismului, sub presul din partea dreapta fata au fost gasite doua placute cu numere de inmatriculare care fusesera furate, in noaptea de 5 spre 6 noiembrie a.c., de la un alt autovehicul. Din continuarea cercetarilor a rezultat faptul ca acestea fusesera montate pe un autoturism al carui conducator, la data de 26 noiembrie a.c., a alimentat cu combustibil de la o statie de alimentare din localitate, fara a achita contravaloarea.

Politistii au mai stabilit faptul ca S. ALIN este suspect de comiterea a cinci furturi de carburant auto din statii de alimentare din municipiul Craiova, fapte comise in perioada 5 noiembrie – 8 decembrie a.c.

Cei doi suspecti au fost prezentati cu propunere de arestare preventiva Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova, care a promovat propunerea Judecatoriei Craiova.

In baza probatorului administrat, instanta a emis pe numele acestora mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile pentru savarsirea infractiunii de furt calificat si conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numar fals de inmatriculare, suspectii fiind introdusi in arestul I.P.J. Dolj.

CENTRUL DE INFORMARE SI RELATII PUBLICE

Taguri: , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.