Roviniete.ro

Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna pe toate drumurile din Maramures

Postat de: admin pe 16 Decembrie 2010 10:48

Pe toate sectoarele de drumuri nationale, judetene si comunale din judetul Maramures traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna.

Purtatorul de cuvant al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures, Dan Buca a declarat, joi, pentru AGERPRES ca nu exista drumuri blocate. In schimb, ramane inchis pe perioada de iarna drumul judetean 109 F, pe relatia Cavnic-Strambu Baiut.

“In timpul noptii de miercuri spre joi a nins pe arii extinse. Angajatii sectiei de drumuri nationale Baia Mare au intervenit cu 11 utilaje si au imprastiat 57 tone de material antiderapant. Pe carosabilul DN 1 C, sectorul Baia Mare-Somcuta Mare este un strat de zapada framantata care masoara intre 0-1-cm, insa se poate circula in conditii optime”, a spus Dan Buca.

De asemenea, si pe tronsoane de drum ale DN 18, in Pasul Gutai, Sighetu Marmatiei, Viseu si Pasul Prislop, respectiv pe DN 19 si DN 18 B (Copalnic Manastur) se gaseste pe carosabil un strat de zapada framantata care masoara intre 0-1 cm. Pe celelalte sectoare de drum national carosabilul este umed.

Angajatii de la societatea care intretine drumurile judetene au actionat cu 325 de utilaje si au raspandit 4507 tone de material antiderapant.

Conducatorii auto pot sesiza problemele cu care se confrunta si pot obtine informatii cu privire la starea drumurilor nationale si judetene la Dispeceratul Sectiei de Drumuri Nationale Baia Mare – 0262 211789, respectiv 0728 181 796.

Pentru joi, prognoza meteorologica prevede, in Maramures, vreme geroasa si ninsoare slaba, mai ales noaptea si dimineata.

AGERPRES

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.