Roviniete.ro

Ultimele 24 de ore in tara – Accidente rutiere, evenimente in trafic, actiuni ale politiei rutiere

Postat de: admin pe 21 Decembrie 2010 15:38

Accidente rutiere in Bucuresti

La data de 20 decembrie 2010, in jurul orei 18:43, C. BOGDAN de 30 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Honda, pe str. I. Keppler catre bd. Lacul Tei, iar cand a ajuns la intersectia cu bd. Lacul Tei, la efectuarea virajului stanga a surprins si accidentat pe O. MARIA de 26 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii, de la dreapta catre stanga in sensul de mers al autoturismului, prin loc nepermis si fara sa se asigure. Victima a ramas internata la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 20 decembrie 2010, in jurul orei 13:30, R. CRISTIANA de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autorturism marca Daewoo Cielo, pe bd. Theodor Pallady dinspre bd. 1 Decembrie 1918 catre bd. N. Grigorescu, iar cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 13, a surprins si accidentat grav pe D. FLORENTINA de 23 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. Victima a ramas internata la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 20 decembrie 2010, in jurul orei 09:50, P. MARIUS de 28 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat Ducato, in interiorul pasajului Lujerului dinspre bd. Uverturii catre bd. Timisoara, iar cand a ajuns in dreptul unui stalp de sustinere, a surprins si accidentat grav pe M. IULIAN de 24 de ani din jud. Teleorman, care se afla in partea carosabila, pe banda I, transportand balize de semnalizare. Victima a ramas internata la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

Accident rutier cu parasirea locului faptei fara incuviintarea organelor de politie

La data de 21 decembrie 2010, in jurul orei 00:30, D. IONUT de 23 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos. Colentina dinspre str. Ziduri Mosi catre str. Teiul Doamnei. Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.10, a intrat in coliziune cu un autoturism ramas neidentificat, care circula in aceeasi directie de mers si nu a pastrat o distanta de siguranta fata de acesta. Dupa producerea accidentului conducatorul autoturismului ramas neidentificat a parasit locul producerii faptei fara incuviintarea organelor de politie. In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto D. Ionut, care de la spital a fost indrumat la domiciliu. Conducatorul auto D. Ionut a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere.

Evenimente rutiere in Arges

In ziua de 20.12 a.c., in jurul orelor 11.15, pe DJ 713, raza comunei Darmanesti, S.F. de 27 ani din Mioveni, in timp ce conducea un autoturism de productie interna din directia Piscani catre Domnesti, a acrosat cu oglinda retrovizoare dreapta pe D. I. de 39 ani din comuna Darmanesti, care se deplasa pe partea carosabila in aceeasi directie de mers. Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a lui D. I., caruia i-a fost recoltata o proba biologica de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Activitati ale politistilor din cadrul Serviciului Rutier Arges

In ziua de 20.12 a.c. politisti din cadrul Serviciului Rutier Arges au depistat pe M. A. de 30 de ani din comuna Uda, in timp ce conducea un autoturism de productie interna, avand dreptul de a conduce suspendat.  In cauza politistii au intocmit dosar penal conf. art. 86 alin 2 din OUG195/2002.

Activitati Politia Municipiului Campulung

Politistii Biroului Rutier Campulung l-au depistat pe M. D. de 21 ani din Campulung care conducea pe Str. Negru Voda din municipiul Campulung un autoturism de productie externa, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice (0,52 mg/l alcool pur in aerul expirat). Cel in cauza a fost condus la Spitalul Municipal Campulung pentru recoltarea de probe biologice.  In cauza politistii au intocmit dosar de cercetare penala conf. art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002.

Actiuni ale politiei rutiere Alba

In perioada 13-19.12.2010,lucratori din cadrul Serviciului Rutier au organizat actiuni ce au avut drept scop reducerea riscului rutier datorat consumului de alcool si impunerea unui climat de disciplina in randul conducatorilor auto. In cadrul acestor actiuni au fost verificate 1361 de autoveficule si au fost testati alcoolscopic 948 de conducatori auto.Au fost retinute 28 de permise de conducere, din care 13 pentru consum de alcool, au fost retrase 14 certificate de inmatriculare, fiind aplicate aplicare 552 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 66.540 lei. De asemenea au fost constate 15 infractiuni la regimul rutier.

Brazi de Craciun confiscati de politistii din Cugir

In data de 20.12.2010, pe strada Riul Mare din orasul Cugir, politistii din Cugir au oprit o autoutilitara condusa de Dorin B., din Sebes, in care se aflau 35 de brazi de Craciun nemarcati cu sigiliu-crotaliu si pentru care soferul nu a putut prezenta documente legale de provenienta.Fata de Dorin B., a fost luata masura sanctionarii contraventionale iar brazii au fost confiscati si predati Ocolului Silvic Sipcea Cugir in vederea valorificarii.

Accidente rutiere in judetul Iasi

Ieri la ora 12:00, la Biroul Rutier s-a prezentat R. LIDIA, de 44 ani, din Iasi, care a declarat ca in jurul orei 07:51 a fost accidentata de o masina, dupa care conducatorul auto si-a continuat deplasarea. Politistii rutieri au efectuat verificari, victima oferind date importante cum ar fi numarul de inmatriculare a autovehiculului, iar la aproximativ o ora de la primirea sesizarii, soferul a fost identificat, fiind vorba de T. CRISTIAN, de 27 de ani, din judetul Vaslui. Acesta in timp ce conducea autoturismul pe b-dul Primaverii, din directia Splai Bahlui catre Tutora, a surprins si accidentat usor pe R. LIDIA angajata regulamentar in traversarea strazii, pe marcajul pietonal. Conducatorul auto nu se afla sub influenta alcoolului. S-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului faptei.

G. FLORIN, de 39 de ani, din judet Iasi, in timp ce conducea un autoturism pe strada Moara de Vant, inainte de intersectia cu Varianta Venetia, pe fondul vitezei neadaptate la conditiile de drum, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia 1300, condus de J. LIVIU, de 42 de ani, din judetul Iasi. In urma producerii accidentului a rezultat ranirea grava a barbatului de 42 ani, care avea permisul anulat. G. FLORIN a fost testat din punct de vedere alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,04 mg/l. alcool pur in aerul expirat. Politistii au intocmit dosar penal, cercetarile fiind continuate pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

Accident rutier in judetul Valcea

Azi noapte, in jurul orelor 23.30, pe DN 7, la km. 181+900 m, in localitatea Bujoreni, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenesti. Astfel, in timp ce conducea un autocamion cu remorca, din directia Sibiu catre Ramnicu Valcea, Anta P., de 57 de ani, cetatean ungur, pe fondul neatentiei in conducere, a parasit partea carosabila, intrand in santul din partea dreapta, in directia de mers. Din accident a rezultat vatamarea corporala a pasagerului Sandor T., cetatean ungur, care a fost transportat la Spitalul Judetean Valcea, unde i s-a stabilit diagnosticul fractura deschisa antebrat drept. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Sanctiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier in Braila

In ziua de 20 decembrie 2010, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele din municipiul si judetul Braila pentru prevenirea si combaterea comiterii infractiunilor si contraventiilor rutiere. Pentru abaterile constatate, politistii au aplicat 61 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 10.600 de lei, au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si retras un certificat de inmatriculare.

Evenimente rutiere in Gorj

Refuz de recoltare a probelor biologice

In data de 21.12.2010, orele 02:32, politistii Postului de Politie Crasna au fost sesizati prin apelul de urgenta 112 de catre Ion G., de 31 ani, din Crasna, judetul Gorj, cu privire la faptul ca in timp ce conducea un autoturism pe DJ 661, din  directia Crasna catre Sacelu, a parasit partea carosabila si a intrat in santul din partea dreapta. Ajunsi imediat la fata locului, politistii au constatat ca soferul emana halena alcoolica. Conducatorul auto a refuzat sa fie testat cu aparatul etilotest, precum si  ecoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz de recoltare a probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

La volan, avand o concentratie de 0,47 mg/l alcool pur in aerul expirat

In data de 21.12.2010, orele 01:45, politistii rutieri din cadrul Politiei Orasului Ticleni l-au depistat pe Ion T., de 24 ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 -Ticleni, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Testat cu aparatul etilotest, tanarul a prezentat o concentratie de 0,47 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele sau, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, avand o concentratie alcoolica peste limita legala.

Actiune a politiei rutiere Timis

Depistat de politisti in timp ce transporta brazi fara a avea documentele legale

In data de 20.12.2010, in jurul orelor 15.30, politistii Sectiei 4 Politie, fiind in serviciul de patrulare, au depistat pe Calea Torontalului, l-au depistat pe DUMITRU B., de 48 ani, din localitatea Albac, judetul Alba, care transporta brazi, cu un autoturism. La controlul efectuat, cel in cauza a prezentat un aviz de insotire expirat, fapt pentru care a fost sanctionat conform Legii 171/2010, cu amenda in valoare de 2000 lei, totodata fiind confiscati un numar de 13 pomi de craciun, 10 din specia brad si 3 din specia molid, care au fost predati la Ocolul Silvic Timisoara.

Inspectoratele Judetene de Politie

Taguri: , , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.