Roviniete.ro

Opel: Garantie extinsa pana la 5 ani fara limita de kilometri

Postat de: admin pe 4 Ianuarie 2011 09:13

* Garantie extinsa pana la un total de 5 ani fara limita de kilometri

* Asigurare CASCO cu pana la 25% reducere pentru modelele Opel

* Automobile mai vechi de 4 ani: preturi accesibile la manopera si piese originale prin Service 4+

* Asistenta rutiera europeana de la numai 12,19 euro pe an

Garantie extinsa pentru 12, 24 sau 36 de luni

Pe langa garantia standard a producatorului, posesorii automobilelor Opel au posibilitatea de a-si extinde perioada acoperita de beneficiile garantiei. Astfel, se poate ajunge pana la o perioada de 5 ani fara griji.

Aceasta oferta este insotita de trei avantaje majore: garantia este transferabila la vanzare, este valabila atat in Romania, cat si in afara tarii, iar operatiunile de service se realizeaza numai la reparatorii autorizati si numai cu piese originale.

Asigurare CASCO in parteneriat cu Generali Asigurari

Opel a inaugurat un nou tip de produs al Generali Asigurari, dedicat exclusiv clientilor proprietari de autovehicule marca Opel. Proprietarii beneficiaza astfel de reducere de pana la 25% la asigurarea CASCO. Mai mult, viitorii clienti vor beneficia si de reparatii fara fransiza in cazul daunelor de peste 500 euro. Toate operatiunile sunt efectuate in atelierele service autorizate Opel, cu piese originale.

Costurile cu polita RCA sunt, de asemenea, reduse pentru posesorii de Opel si pot ajunge pana la discounturi de 25%. In plus, clientii care detin CASCO si RCA de la Generali Asigurari primesc valabilitate extinsa a politei CASCO in toata Europa, fara costuri suplimentare.

Programul permanent Service 4+

Cu cateva luni in urma, Opel a anuntat debutul programului Service 4+ pentru clientii ai caror masini au mai mult de 4 ani.  Numarul de modele la care se aplica este in continua crestere. Pe langa cele mai populare motorizari Astra si Corsa disponibile chiar de la inceput, programul include acum noi propulsoare. Este o oferta permanenta, pe termen nelimitat, pentru o serie de operatiuni de service realizate la dealeri autorizati din Romania.

Sunt incluse cele mai frecvente interventii oferite la preturi recomandate foarte competitive, indiferent de dealerul Opel inclus in program. Manopera este, de asemenea, inclusa in pretul comunicat, iar la interventii se utilizeaza exclusiv piese de origine si ulei GM.

Mai mult, orice automobil Opel se incadreaza in acest program, indiferent de tara de unde au fost achizitionat. Aplicarea Service 4+ nu necesita inregistrare prealabila sau cost suplimentar. Un pachet service complet include ulei, filtru ulei, garnitura, bujii, filtru de aer, filtru de combustibil, filtru de polen, verificare frane si manopera si are pretul maxim de 499 lei, TVA inclusa, folosind ulei full sintentic 5W30.

Toate informatiile de pret pentru modelele incluse in program sunt disponibile online, pe www.opel.ro.

Calatorii in Europa fara grija automobilului

Proprietarii masinilor Opel au posibilitatea de a opta pentru un serviciu care le asigura siguranta totala a calatoriilor in strainatate. Un cost anual plecand de la numai 12,19 euro, TVA neinclusa, acopera costurile serviciilor pentru: asistenta mobila, remorcare la cel mai apropiat dealer Opel, inchirieri de autovehicule, transport spre sau dinspre casa, cazare in regim hotelier, ridicarea autovehiculului.

Zona acoperita de produsul “Lifetime Mobility” oferit de Opel include toate tarile din aria geografica a Europei si este identica cu cea la care se aplica Opel Assistance, oferita pentru primul an de garantie.

Taguri: , , ,

Roviniete.ro

Comments are closed.